PPA blij met ruimere openingstijden zwembad Sint-Michielsgestel

Komend seizoen zijn er ruimere openingstijden voor het zwembad in Sint-Michielsgestel. Door optreden van de wethouder Bert van Druenen (PPA) liggen er nu afspraken met de exploitant Optisport en zwem- en poloclub Zegenwerp. Inwoners krijgen hierdoor de mogelijkheid om op dinsdag- en donderdagavond te zwemmen tijdens de door de vereniging gehuurde uren. Inwoners die hiervan gebruik willen maken, zullen zich eenmalig administratief moeten inschrijven bij de KNZB. Dit kan bij de receptie van het zwembad.

In het verleden bestond er onduidelijkheid over de opening van het zwembad bij goed of minder goed weer. De wethouder en Optisport hebben daarom duidelijke afspraken gemaakt over het beleid omtrent het weer en het wel of niet (langer) opengaan. Komend seizoen worden de openingstijden 2 dagen van te voren bepaald aan de hand van het weercijfer van Weeronline. De openingstijden die hieruit volgen worden gecommuniceerd via de website van Optisport. Houd dus vooral de website in de gaten voor de actuele stand van zaken!

De PPA is blij met de nieuwe en duidelijke afspraken. Uiteraard blijft de PPA deze kwestie op de voet volgen. Aan het einde van het seizoen zal worden geëvalueerd of de nieuwe afspraken tot voldoende resultaat hebben geleid.

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit artikel en praat je graag mee over deze ontwikkeling en andere? Neem contact op met contact@de-ppa.nl.