PPA zoekt gesprek met inwoners over ‘de straat’.

Voor wie is de straat? Welke doelen dient de straat? En welke ideeën staan centraal? Op maandagavond 17 juni gaat de PPA het open gesprek met inwoners aan. Juist nu met een nieuw mobiliteitsplan in aantocht. Want de straat is van iedereen en te belangrijk om alleen over te laten aan deskundigen.  De inbreng van onze inwoners helpt de PPA bij de besluitvorming in de gemeenteraad.

‘De straat’, dat is het thema voor de bijeenkomst die de PPA organiseert op maandagavond 17 juni aanstaande om 20:00 in de Litserborg in Den Dungen. Inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel zijn van harte welkom om deel te nemen. De bijeenkomst zal beginnen met een inleidend praatje waarin verschillende invalshoeken bij het thema worden belicht. Daarna is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de straat en welke rol mobiliteit daarin speelt. Na afloop is er tijd om informeel met elkaar verder te praten aan de bar.

Wil je mee praten over onze straten of mobiliteit? Heb je ideeën wat beter kan? Of ben je geïnteresseerd hoe mede-inwoners denken over de straat? Kom dan langs.

Laat even weten dat je komt via contact@de-ppa.nl. Tot dan!