WETHOUDERS & RAADSLEDEN

Wethouder

Ed Mathijssen

Woont

In Berlicum.

Werk

Werkt als wethouder in onze gemeente in de periodes 2002-1006, 2010-2014 en 2014-2018. Dit steeds met een wisselende portefeuille. In de huidige periode verantwoordelijk voor Financiën, Ruimtelijke Ontwikkelingen, Buitengebied inclusief Intensieve Veehouderij, Afvalverwijdering en verwerking, milieu en duurzaamheid, WSD (Werkvoorziening Schap de Dommel) en Sociale Zaken.
Aan het wethouderschap verbonden functies zijn Voorzitter van Algemeen en Dagelijks bestuur van WSD, bestuurslid Vereniging van Contractanten (Afvalverwerking Noord-Brabant), lid Algemeen Bestuur van de Omgevingsdienst ODBN en lid Dagelijks en Algemeen bestuur van Mijn Gemeente Dichtbij.

Opleiding

Als bedrijfskundige. Zie volledig profiel via Linkedin. Ervaring als wethouder sinds 2002 in de gemeenten Sint-Michielsgestel en Oirschot.

Passie

Beoefen actief de tennis en (in mindere mate) de golfsport en in de basketbalsport ben ik
scheidsrechter bij de wedstrijden van de dames recreanten teams van basketbalvereniging Springfield. Ook ga ik graag kijken naar de sportwedstrijden van de kinderen (basketbal en voetbal).

Zit in de politiek om

Ik wil graag een actieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze dorpen. Als wethouder moet je weten wat er leeft en speelt in deze dorpen, moet je open staan ideeën en daadkracht tonen. Samen met inwoners aan de slag om idealen te realiseren. PPA is een actieve lokale partij die past bij deze ambitie.

Wethouder

Peter Raaijmakers jr.

Woont

Mijn hele leven met veel plezier in Den Dungen

Opleiding

Studeert Bestuurskunde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit.

Passsie

Wandelen, Skeeleren, Den Dungen 6, Tuinieren in groentetuin of tussen de bloemen. Het organiseren van de Dungense KennisKwis (DKK), actief in de buurt, lezen en mensen helpen.

Zit in de politiek omdat

Voor Den Dungen binnen de PPA en de gemeenteraad om de politiek levendig te houden/maken zodat je dichtbij de mensen komt te staan. Daarnaast om samen met de andere PPA’ers de gemeente dienstbaar voor de burgers en toekomstbestendig te maken.

Email:

Raadslid

Amber van Druenen

Woont

Geboren en getogen in Berlicum.

Opleiding

In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding Maatschappelijk werk en
Dienstverlening aan Avans Hogeschool. Voorheen heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Sport en Bewegingscoördinator niveau 4 op het Koning Willem 1 College. Beide opleidingen heb ik gevolgd in ’s-Hertogenbosch.

Passie

Ik sport graag, fitnessen, hardlopen, wandelen met de hond en ik geef met veel liefde en plezier training gegeven aan de jeugd van VC Hands-Up.

Zit in de politiek om:

De jongvolwassenen in onze gemeente een stem te geven in de politiek. Daarnaast vind ik de veranderingen rondom het sociale domein interessant. En verbreed ik graag mijn politieke kennis.

Email:

Raadslid

Rick Groetelaers

Woont

sinds 1972 in Sint Michielsgestel. Eerst in Maaskantje en vanaf 1992 in het dorp Gestel. Getrouwd met Brenda en trotse vader van Michelle en Marc.

Werk

sinds 2011 als (management)consultant op het terrein van organisatie en persoonlijke ontwikkeling, opleiding/training en bedrijfsvoering. Voorheen werkervaring op gedaan als beleidsmedewerker Ruimte en Wonen bij een gemeente en als adviseur en teammanager Opleiding/Advies bij de Bestuursacademie Nederland.

Opleiding

Bestuurs- en organisatiekundige, Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast gespecialiseerd in het openbaar bestuur, management van professionele dienstverlening, verandermanagement, training en (business)development.

Passie

Het coachen en trainen van een jeugdvoetbalteam bij SCI, mijn kinderen zien hockeyen en voetballen, het zien en bezoeken van de wedstrijden van de grootste voetbalclub van Nederland, fitness, mijn muziekcollectie en het bezoeken van concerten.

Zit in de politiek om

Datgene wat leeft onder de mensen en bij verenigingen onder de aandacht te brengen van het gemeentebestuur en daarmee een verbindende schakel te zijn. Daarbij altijd het algemeen en plaatselijk belang voor ogen te houden en onafhankelijk tot meningsvorming te komen over zaken die spelen in de dorpen. Als PPA verkondigen wij concreet, duidelijk en eerlijk onze mening en standpunten en zijn wij er voor iedere burger.

Email:

Raadslid

René van der Burgt

Raadslid

Bert van Druenen

Raadslid

Hans Deckers

Woont

Sinds 1988 in Berlicum. Getrouwd met Elly; vader van Rick en Annerie, schoonvader van Bas; opa van Janneke, Sjors, Niels en Frederique.

Werk

Niet meer; heeft gewerkt als beleidsmedewerker cultuur bij de Provincie Noord-Brabant.

Opleiding

Als informatiecoördinator / statistisch analist.

Grootste passie

a mijn gezin, muziek, sport (fietsen, wandelen, golf), lezen en filosofie.

Zit in de politiek

Omdat ik betrokken wil zijn ben bij wat er speelt in de gemeenschap waarin ik leef. Vandaar ook mijn voorkeur voor een lokale partij. En omdat de PPA nadrukkelijk zich richt op alle kernen van onze gemeente, heb ik voor de PPA gekozen.

.

Email:

Raadslid

Joep Meijs

Raadslid

Sander van den Brand

BESTUUR

Bestuurslid

René Smits

Voorzitter

Bert van Druenen

Woont

sinds 1987 in Berlicum. Sinds 1984 getrouwd met Anja en vader van Amber en Joren.

Werkt

Werkt in Oss, Algemeen Directeur van Dacon ECP Industriële Automatisering.

Opleiding

Als Elektrotechnisch Engineer. Werkervaring opgedaan als commercieel account manager bij Lamers en Pleuger, Philips, Camille Bauer, Quadcore en momenteel bij Dacon ECP.

Passsie

Naast mijn gezin, carnaval, Sinterklaas, coachen en training geven bij volleybal, maar ook een steentje bijdrage aan een leuke en zorgzame samenleving. Bijvoorbeeld door betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van het gemeenschapshuis “Den Durpsherd” en één uur per week radio maken bij de lokale radiozender ”Lokaal 7”.

Zit in de politiek omdat

Mee te kunnen praten bij belangrijke zaken en beslissingen binnen onze gemeenschap. Proberen politiek en burgers dichter bij elkaar te brengen.

Secretaris

Ger Sterks

Woont

Sinds 1955 in Sint Michielsgestel. Getrouwd met Fenny en vader van Thijs, Linda en Rene. Inmiddels opa van Sue, Guusje, Thuur, Robin, Jill, Simon en Fay.

Werkt

In Den Bosch bij ARCADIS een internationaal ingenieursbedrijf als civieltechnisch ontwerper en
kostendeskundige.

Opleiding

Opgeleid als civieltechnisch (weg en waterbouw) ingenieur in Den Bosch. Werkervaring in de volle breedte van het vakgebied. Doe vele projecten in de 3 zuidelijke provincies maar ook grote bedrijventerreinen in Katwijk, Zuid Holland, Havenbedrijf Moerdijk en voor en nabij Schiphol.

Passsie

Mijn totale familie, vrienden en veel geven, heeft mijn moeder mij geleerd. Veel bewegen in de tuin, op de fiets (weer of geen weer) te voet en (niet gehaast) op vakantie. Maar ook de kleinkids de goede dingen proberen bij te brengen.

Zit in de politiek omdat

Het mede besturen en verantwoordelijkheid nemen voor de verschillende zaken en onderwerpen in onze gemeente Sint Michielsgestel.

Email:secretaris@ppa-sint- michielsgestel.nl