[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ed Mathijssen
Wethouder

Ed Mathijssen


Amber van Druenen
Raadslid

Amber van Druenen


Peter Raaijmakers jr.
Raadslid

Peter Raaijmakers jr.


Hans Deckers
Raadslid

Hans Deckers


Rick Groetelaers
Raadslid

Rick Groetelaers


Bert van Helvoirt
Raadslid

Bert van Helvoirt


Geert-Jan van den Brand
Raadslid

Geert-Jan van den Brand

Wethouder

Ed Mathijssen

Woont

In Berlicum.

Werk

Werkt als wethouder in onze gemeente in de periodes 2002-1006, 2010-2014 en 2014-2018. Dit steeds met een wisselende portefeuille. In de huidige periode verantwoordelijk voor Financiën, Ruimtelijke Ontwikkelingen, Buitengebied inclusief Intensieve Veehouderij, Afvalverwijdering en verwerking, milieu en duurzaamheid, WSD (Werkvoorziening Schap de Dommel) en Sociale Zaken.
Aan het wethouderschap verbonden functies zijn Voorzitter van Algemeen en Dagelijks bestuur van WSD, bestuurslid Vereniging van Contractanten (Afvalverwerking Noord-Brabant), lid Algemeen Bestuur van de Omgevingsdienst ODBN en lid Dagelijks en Algemeen bestuur van Mijn Gemeente Dichtbij.

Opleiding

Als bedrijfskundige. Zie volledig profiel via Linkedin. Ervaring als wethouder sinds 2002 in de gemeenten Sint-Michielsgestel en Oirschot.

Passie

Beoefen actief de tennis en (in mindere mate) de golfsport en in de basketbalsport ben ik
scheidsrechter bij de wedstrijden van de dames recreanten teams van basketbalvereniging Springfield. Ook ga ik graag kijken naar de sportwedstrijden van de kinderen (basketbal en voetbal).

Zit in de politiek om

Ik wil graag een actieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze dorpen. Als wethouder moet je weten wat er leeft en speelt in deze dorpen, moet je open staan ideeën en daadkracht tonen. Samen met inwoners aan de slag om idealen te realiseren. PPA is een actieve lokale partij die past bij deze ambitie.

Email:

Raadslid

Amber van Druenen

Woont

Geboren en getogen in Berlicum, inmiddels woon ik samen met mijn vriend in het Maaskantje.

Opleiding

In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding Maatschappelijk werk en
Dienstverlening aan Avans Hogeschool. Voorheen heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Sport en Bewegingscoördinator niveau 4 op het Koning Willem 1 College. Beide opleidingen heb ik gevolgd en volg ik in ’s-Hertogenbosch.

Passie

Mijn grootste passie ligt bij sport. Zelf sport ik graag en geef ik met veel liefde en plezier training gegeven aan de jeugd van VC Hands-Up.

Zit in de politiek om:

De jongvolwassenen in onze gemeente een stem te geven in de politiek. Daarnaast vind ik de veranderingen rondom het sociale domein interessant. En verbreed ik graag mijn politieke kennis.

Email:Amber@stemppa.nl

Raadslid

Peter Raaijmakers jr.

Woont

Mijn hele leven met veel plezier in Den Dungen

Opleiding

Studeert Bestuurskunde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit.

Passsie

Wandelen, Skeeleren, Den Dungen 6, Tuinieren in groentetuin of tussen de bloemen. Het organiseren van de Dungense KennisKwis (DKK), actief in de buurt, lezen en mensen helpen.

Zit in de politiek omdat

Voor Den Dungen binnen de PPA en de gemeenteraad om de politiek levendig te houden/maken zodat je dichtbij de mensen komt te staan. Daarnaast om samen met de andere PPA’ers de gemeente dienstbaar voor de burgers en toekomstbestendig te maken.

Email:Peter@Stemppa.nl

Raadslid

Hans Deckers

Woont

Sinds 1988 in Berlicum. Getrouwd met Elly; vader van Rick en Annerie, schoonvader van Bas; opa van Janneke, Sjors, Niels en Frederique.

Werk

Niet meer; heeft gewerkt als beleidsmedewerker cultuur bij de Provincie Noord-Brabant.

Opleiding

Als informatiecoördinator / statistisch analist.

Grootste passie

a mijn gezin, muziek, sport (fietsen, wandelen, golf), lezen en filosofie.

Zit in de politiek

Omdat ik betrokken wil zijn ben bij wat er speelt in de gemeenschap waarin ik leef. Vandaar ook mijn voorkeur voor een lokale partij. En omdat de PPA nadrukkelijk zich richt op alle kernen van onze gemeente, heb ik voor de PPA gekozen.

.

Email:Hans@Stemppa.nl

Raadslid

Rick Groetelaers

Woont

sinds 1972 in Sint Michielsgestel. Eerst in Maaskantje en vanaf 1992 in het dorp Gestel. Getrouwd met Brenda en trotse vader van Michelle en Marc.

Werk

sinds 2011 als (management)consultant op het terrein van organisatie en persoonlijke ontwikkeling, opleiding/training en bedrijfsvoering. Voorheen werkervaring op gedaan als beleidsmedewerker Ruimte en Wonen bij een gemeente en als adviseur en teammanager Opleiding/Advies bij de Bestuursacademie Nederland.

Opleiding

Bestuurs- en organisatiekundige, Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast gespecialiseerd in het openbaar bestuur, management van professionele dienstverlening, verandermanagement, training en (business)development.

Passie

Het coachen en trainen van een jeugdvoetbalteam bij SCI, mijn kinderen zien hockeyen en voetballen, het zien en bezoeken van de wedstrijden van de grootste voetbalclub van Nederland, fitness, mijn muziekcollectie en het bezoeken van concerten.

Zit in de politiek om

Datgene wat leeft onder de mensen en bij verenigingen onder de aandacht te brengen van het gemeentebestuur en daarmee een verbindende schakel te zijn. Daarbij altijd het algemeen en plaatselijk belang voor ogen te houden en onafhankelijk tot meningsvorming te komen over zaken die spelen in de dorpen. Als PPA verkondigen wij concreet, duidelijk en eerlijk onze mening en standpunten en zijn wij er voor iedere burger.

Email:Rick@stemppa.nl

Raadslid

Bert van Helvoirt

Woont

Zijn hele leven lang al in  Berlicum. Zijn roots liggen in Middelrode aan het Laar en sinds 1983 woont hij op de Bogerd in Berlicum. Hij is getrouwd met Hilde en vader van 2 dochters, Myrl en Ezra.

Werkt

Al gedurende een kleine dertig jaar bij allerlei gemeenten, als beleidsadviseur en later als leidinggevende op het beleidsterrein maatschappelijk welzijn ( zorg, welzijn, onderwijs, sport,).

Opleiding

In de basis op gymnasium Bernrode in Heeswijk – Dinther en later In Eindhoven een HBO-opleiding gevolgd in het jeugdwelzijnswerk. Tijdens het werk heeft hij allerlei vervolgcursussen gedaan in beleidskunde, organisatiekunde en (programma-) management.

Passie

Naast werk en gezin is sportief bezig zijn. Wat fitnessen en mountainbiken en een balletje slaan op het tennispark.

Zit in de politiek omdat

Het voor hem een logische stap is na 28 jaar werkervaring bij de lokale overheid én jarenlang allerlei bestuursfuncties in het plaatselijke vrijwilligerswerk ( Jong Nederland Middelrode, kinderopvangvoorziening het Beertjeshuis, gemeenschapshuis Den Durpsherd).

Bovendien vindt hij het zeker nu een interessante tijd is om op lokaal niveau mee richting te kunnen geven aan allerlei ontwikkelingen. Met name op het sociale domein worden heel veel taken overgeheveld ( de transities). De zorg moet anders worden georganiseerd ( gekanteld) en door de bezuinigingen  moet de gemeente goedkoper en slimmer organiseren. Het is uitdagend om daaraan te mogen bijdragen en de juiste prioriteiten te stellen en keuzes te maken.

Email:Bert@Stemppa.nl

Raadslid

Geert-Jan van den Brand

Woont

Sinds 2008 in Berlicum. Getrouwd met Elly, vader van Jop, Meike en Gijs.

Werk

In Oss, bij de gemeente Oss, team wijkzaken

Opleiding

Opgeleid als bouwkundig ingenieur in Eindhoven. Werkervaring nationaal en internationaal opgedaan bij o.a. TNO, Arcadis en TU Eindhoven. Sinds 2007 met veel plezier werkzaam in Oss, eerst 10 jaar in vastgoed en sinds oktober 2017 als wijkcoordinator.

Grootste passie

Na mijn gezin natuurlijk, is muziek maken, zowel klassiek (als kerkorganist, invaller in Nuland, Dinther en Oss) als modern (samen met andere liefhebbers regelmatig in een oefenhok te vinden om wat rock en soul in elkaar te knutselen).

Zit in de politiek om

Samen de goede keuzes te maken voor een leefbare gemeenschap. Let graag op verantwoorde inzet van middelen. En wil proberen om de betrokkenheid en inzet van bewoners maximaal te houden.

Email:Geert-Jan@Stemppa.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]