In Memoriam: Rianne van de Westelaken – van Nieuwburg

We hebben het droeve bericht ontvangen dat ons lid Rianne van de Westelaken – van Nieuwburg uit Den Dungen plotseling is overleden.

Rianne was de laatste tijd al kortademig en kreeg daarbij een dubbele longontsteking. Afgelopen donderdagmorgen trof haar man Hans haar aan met weinig tekenen van leven. De snel ter plaatse zijnde ambulance mocht niet meer baten.

Rianne was in de voormalige gemeente Den Dungen aktief betrokken bij de politiek, zij was lid van de partij Nieuw Elan. In 1996 is ze bij de oprichting van de PPA lid van onze partij geworden. Rianne was een lid in hart en nieren voor de PPA, zij is jarenlang als secretaris lid van het PPA bestuur geweest. Dat deed ze accuraat en zeer zorgvuldig.

Onlangs hebben we foto’s gemaakt ivm de komende gemeenteraadsverkiezingen. Rianne staat prominent vooraan op de groepsfoto. Ook heeft ze onlangs tijdens de algemene ledenvergadering nog meegestemd voor onze kieslijst, waarop zij ook een plaats op heeft.

Wij wensen haar echtgenoot Hans, haar zoon Thijs en alle familieleden heel veel sterkte met dit grote verlies en hopen dat zij kracht kunnen halen uit de mooie herinneringen aan Rianne. We gaan haar missen.