(Ook een) Partij van Prinsen en Adjudanten!

De carnaval staat voor de deur. Ieder jaar zijn dat 4 dagen waar velen naar uitkijken. Er wordt met veel enthousiasme tal van activiteiten georganiseerd door de diverse carnavalsstichtingen en verenigingen. Zo zijn veel vrijwilligers actief om er voor ons allen een mooi feest van te maken.

Partij van Prinsen en Adjudanten

In de wandelgangen wordt wel eens gekscherend gezegd dat de PPA niet alleen staat voor de Plaatselijke Politieke Alliantie maar voor Partij van Prinsen en Adjudanten. Want kijk je naar de namen op de PPA kieslijst dan is dat wel verklaarbaar. Een achttal (oud) Prinsen en twee (oud) Adjudanten staan op de lijst. Dat zijn Sjef de Laat, Roy de Wit, Jan van de Boom, Hans de Laat, Marc Vissers, Mari van den Broek, Theo van Helvoirt, Joost van Roosmalen, Bert van Druenen en Ed Mathijssen. Als PPA hopen wij dat we vanaf volgend jaar door samenwerking met andere prinsen er een elftal van kunnen maken.

Betrokken

Het zijn allemaal mensen die graag bij carnaval zijn of waren betrokken. Maar die betrokkenheid is er zeker niet alleen voor carnaval. Zij hebben zich ook op andere wijze ingezet voor onze samenleving. De voetbalclub BMC, basketbalvereniging Springfield, het Kerkbestuur, Harmonie TOG, Evenementencommissie, Volleybalclub Hands Up, Onderwijs en het gemeentebestuur.

Voor krachtige kernen

Ongetwijfeld is dit rijtje niet compleet, maar het geeft het beeld dat onze leden stevig verankert zijn in onze samenleving.  Zo dragen ook zij, net als alle andere leden van de PPA, een steentje bij aan de leefbaarheid van onze dorpen.  Door al dit vrijwilligerswerk spreek je vele mensen en weet je wat er leeft en speelt in de dorpen en verenigingen. Daardoor kun je je actief inzetten voor onze inwoners, bedrijven en verenigingen.

Dat doen we dan ook volop voor en ook weer na de carnaval. Tijdens de carnavalsdagen zien en spreken we u graag bij de carnavalsoptocht of bij een van de vele andere activiteiten in onze dorpen.

Want carnaval of niet, de PPA zoekt verbinding en samenwerking. Wij hebben uw hulp nodig om te werken aan krachtige kernen. Daarom is ons stemadvies;  ‘’Ga stemmen, want u bepaalt zelf de toekomst van uw gemeente’’.

De PPA wenst iedereen die op enige wijze carnaval viert, heel veel plezier.