Waarom kiezen (wij) voor de PPA, lijst 1

Wij wonen in het dorp Gestel en voelen ons thuis bij de PPA. Een lokaal partij die midden in de samenleving staat. Wij zijn actief in onze gemeente en zoeken graag de verbinding met u. Wij zijn geen beroepspolitici. Wij zijn mensen zoals u die mee willen praten en hun stem willen laten horen. Wij zijn hier geboren en/of opgegroeid en voelen ons betrokken bij wat er in onze dorpen gebeurt.

Jan Uylings zet zich al veel jaren in voor het welzijn van mensen. Hij is actief betrokken bij WMO-adviesraad en één van de drijvende krachten van Hartwacht. ‘’Door zijn grote belangeloze inzet, zijn veel vrijwilligers gevonden die mensenlevens kunnen redden en zijn overal AED’s geplaatst’’ aldus Sigurd Gersjes. ‘’Jan heeft zijn hart op de goede plaats’’. Jan vult aan dat Sigurd als sportinstructeur bij de Local Gym ook een waardevolle bijdrage levert. ‘’Sigurd leert de vele mensen op de sportschool hoe zij gezond kunnen omgaan met hun lichaam en geest, is een vraagbaak voor iedereen en maatschappelijk betrokken’’.

Chris Milder is een man van no-nonsens. ‘’Een bedrijfsman die niet houdt van politiek geleuter’’ zegt Piet Donders. ‘’Chris kent de wereld van ondernemers en is ruim 35 jaar bestuurslid geweest bij SCI’’. ‘’Meer zakelijkheid in de politiek bespaart geld en je moet alleen beloften doen die je waar kunt maken. Daarom de PPA’’, aldus Chris. ‘’En dat geld kun je inzetten voor bijvoorbeeld de kledingbank’’ volgens Piet, een initiatief waarbij hij als oud-onderwijzer en toneelspeler bij Onderling Kunstgenot,  betrokken is. Twee zeer ervaren personen binnen de PPA en het dorp Gessel erg goed kennen.

Michelle Groetelaers is met haar 19 jaar de derde generatie Groetelaers, die na opa Henk en vader Rick, zich inzet voor haar dorp. ‘’Als vrijwilliger in de SCI kantine, badjuffrouw op het zwembad en ruim 12 jaar hockeyster bij HC de Dommel, weet Michelle als geen ander wat er speelt bij jongeren’’.

‘’Het zit in haar genen’’ zegt Piet. ‘’Haar vader Rick is ook vanaf zijn jeugd actief. De laatste jaren is hij erg druk met de fusie tussen beide voetbalclubs om de jeugd een mooie voetbaltoekomst te geven’’ En samen met onze Ed Mathijssen de drijvende kracht in de realisatie van het Gestels Centrum’’.

De PPA zoekt verbinding, is concreet en wil samenwerken met andere partijen voor krachtige kernen.

Ons stemadvies is;  ‘’Ga stemmen, want u bepaalt zelf de toekomst van uw gemeente’’.