PPA: Échte Gemondenaren gaan voor Gemonde

De PPA is dé lokale partij van Sint-Michielsgestel die zich inzet voor alle kernen in de gemeente en gaat daarom de verkiezingen in met de slogan ‘écht lokaal’. De PPA bestaat uit betrokken mensen vanuit de hele gemeente en de kandidatenlijst van de PPA bevat verkiesbare kandidaten uit alle kernen. Deze week gaan we in gesprek met twee Gemondse PPA’ers, Ad Verhoeven en Wim Verhoeven.

Wim Verhoeven, wie in Gemonde (of daarbuiten) kent hem niet? Hij staat als lijstduwer op nummer 19 van de kandidatenlijst. Wim is een geboren en getogen Gemondenaar die al zijn hele leven met veel ‘plaisir’ in het pittoreske kerkdorp GiMONDE woont. Jarenlang was hij een begrip op de Sint-Lambertusschool waar hij 41 jaar als leerkracht actief was. Daarnaast is Wim erg betrokken in het verenigingsleven. Hij is al jarenlang lid van de Gemondse Tennisvereniging, de Gemondse Fietstoerclub Mon Plaisir en Heemkundevereniging Den Hogert. Sinds 2018 is hij lid mede-initiatiefnemer van de werkgroep ’75 jaar Bevrijding Gemonde’ en sinds zijn pensionering is hij lid van de plaatselijk KBO; Kom Bij Ons. Ook gaat Wim deelnemen in de werkgroepen ‘Bouwen en wonen’ en ‘Natuur’ bij de onlangs opgerichte Dorpsraad Gemonde. “Waarom actief bij de PPA? Omdat meer vertegenwoordiging in de Gestelse politiek goed is voor Gemonde” vertelt Wim.

Dorpsgenoot Ad Verhoeven is een goede bekende in Gemonde en woont met veel plezier in het dorp. Ook in Sint-Michielsgestel is Ad geen onbekende. Daar is hij al ruim 40 jaar werkzaam bij Immens Installatietechniek BV. Ad Verhoeven staat op de verkiesbare zesde plek van de PPA-lijst en wil zich als sociaal betrokken Gemondenaar graag voor de gemeenschap inzetten. “Zorgen voor voldoende woningbouw in Gemonde en een goed voorzieningenniveau zijn belangrijk voor de leefbaarheid van een kleine kern als Gemonde” aldus Ad, waarna hij vervolgt “Daarbij is het belangrijk dat het dorpse karakter behouden blijft. Starters en jonge gezinnen die graag in Gemonde willen (blijven) wonen moeten daarvoor in de gelegenheid gesteld worden. Dat is een must voor de toekomst van de school en het verenigingsleven, maar ook voor het voortbestaan van de Gemondse ondernemers”. Daarnaast wil ook Ad zich hard maken voor de verkeersveiligheid en veilige fietsverbindingen van en naar Gemonde “Zo kunnen we de verkeersveiligheid van de schoolgaande jeugd en ouderen verbeteren”.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat deze PPA-Kandidaten uit Kerkdorp Gemonde nog meer willen bereiken? Of wilt u weten waar de PPA voor staat? Ga dan naar www.de-ppa.nl of neem contact op via info@de-ppa.nl