PPA: twee écht lokale en betrokken kandidaten!

Met een kleine week voor de boeg zijn er momenteel hele belangrijke zaken in de wereld waar gemeenteraadsverkiezingen ondergeschikt aan zijn. Maar daarom is het juist belangrijk dat ieder zijn stem in Nederland kan en mag laten horen. De laatste weken is stilgestaan bij de kandidaten en ambities van de PPA voor alle kernen en heeft u kunnen lezen wat écht lokaal inhoud. Deze week een gesprek met lijsttrekkers en kandidaatwethouders: Bert van Druenen en Peter Raaijmakers.

De PPA is écht lokaal actief voor alle inwoners van de gemeente “Dat stralen we uit door verkiesbare kandidaten te hebben uit alle keren van de gemeente en in alle leeftijden” Aldus Bert van Druenen, waarna hij vervolgt “Bijzonder trots ben ik over de manier waarop alle leeftijden, jong en oud, binnen de PPA ook echt een stem krijgen en onderwerpen verwezenlijken”.

Dat de PPA het écht niet alleen bij mooie woorden en goede voornemens laat blijkt uit het feit dat de Peter Raaijmakers (nu 25 jaar oud) de afgelopen vier jaar namens de PPA wethouder is geweest en daar nog graag vier jaar mee doorgaat. “Peter heeft bewezen zeer gedreven, kundig en goed bestuurder te zijn voor onze gemeente en hij staat midden in de maatschappij en het verenigingsleven. Toen hij startte was er veel kritiek over zijn leeftijd vanuit andere partijen, maar hij heeft het meer dan keurig gedaan en zo mooie dingen bereikt voor onze inwoners” vertelt Bert van Druenen “Ik ben dan ook blij om samen met Peter lijsttrekker te mogen zijn voor de PPA, zodat we ook de komende jaren écht kunnen werken aan meer starterswoningen en seniorenhuisvesting én een goed georganiseerde zorg waarbij de menselijke maat centraal staat”.
Peter Raaijmakers vervolgt “We hebben ontzettend veel energie en ambitie om de komende vier jaar veel te bereiken, ik ben blij dat ik dat mag doen met Balkummer Bert van Druenen.” Bert (62 jaar jong) is dik 20 jaar ondernemer geweest en gedurende zijn hele leven op allerlei manieren en in allerlei rollen betrokken bij het verenigingsleven. “Bert kent de mensen en de maatschappij als geen ander en wil ambitieus aan de slag met goede huisvesting van onze verenigingen en moderne bouwmogelijkheden zoals CPO. Ook is Bert als geen ander in staat om mensen, door middel van een goede dialoog bij elkaar te brengen en de neuzen de goede kant in te krijgen”

De combinatie voor twee lijsttrekkers en twee wethouderskandidaten waarin jeugd en ervaring is vertegenwoordigd is daarom ook een logische keuze volgens de PPA. Bert van Druenen en Peter Raaijmakers willen graag aan de slag voor onze inwoners.